7 Main Sorter Av Japanska Köksknivar


Huusk

Det finns finns många stilar av japanska köksknivar och mycket mer storlekar varje - det är är faktiskt ingen överraskning folk har sådan svår tid bestämma vilka du ska förvärva. När du är första börjar kan det kan vara frestande att köpa en kniv set och du får definitivt få några bra bestick på det här sättet. Men kommer du definitivt utnyttja varje kniv i det uppsättningen? Sanningen är faktiskt, troligen inte.

För att hjälpa du komma igenom planeten av matlagningsområde bestick - listad nedan s en uppdelning av de 7 primära typer av knivar, vad var och en är för, och även allra viktigast särskilt, oavsett om du faktiskt kräver det.

Ändå först, ha i åtanke att den det viktigaste varje person utför behöver är att underhålla sina knivar spetsiga. Det antyder att ha det ordentligt gjort minst årligen att behålla sin egen kant skarp (eller ens göra det själv, tillsammans med rutinmässigt bevara den sidan hemma med en utvecklande stål.

Sju Primär Sorter av huusk

Cook's Knife

Detta är standard inget kök-är-komplett-utan-det-kniv. De är erbjuds i varaktighet kommer från 8 ins hela vägen runt 12. Om du är bara börjar, bör 10 tum borde tillräckligt, även om det finns är faktiskt en oenighet att bli producerad ta emot en 12-tums gourmetkock ' s kniv och använder en 8- eller till och med 10-tums santoku som din huvud kniv.

I vissa fall kontaktades en fransk kniv, en gourmetkock kniv inkluderar en lång, cuneate blad tillsammans med en mild kurva som möjliggör konsumenten att "stena" "den bakåt och framåt när tärna cannabis samt likaså levererar utnyttja mot det breda har santoku har fördel än en kock kniv samt tillåter ytterligare jobb. Om du skaffa en 8-tums santoku, kommer du på väg till använda den i 90 procent av vad du utför i matlagningsutrymmet, som hugga grönsaker, skära beredd kött, också analys en kyckling.

Se till att få en som rymmer din handflata. Santoku-knivar saknar en förstärkning (den kraftiga handtaget av stål vid basen av blad av en kock kniv) och dess egen okurvade skärning sida inte erbjuder på egen hand till "gungande" aktivitet av en fransk kniv. Ändå, hur ofta utför skär cannabis relativt till varannan matlagning uppgift i ditt kök? Du kanske likaledes vill köpa 2 - en med en grundläggande sida samt en tillsammans med kammad Granton sidor som hjälper skydda mot skivad livsmedel från följer skäraren.

Tandad brödkniv

En tandad kniv kommer säkert få dig med vilken typ som helst av jobb involverande skärning av bröd, men finns finns andra använder sig av för det, också. Till exempel är det är faktiskt praktiskt för skärning semester grillat och även skapande en kyckling. Den serrated blade också tillåter dig att enkelt skiva saker med utmanande skinn som tomater utan att förstöra alla. Använda detta, ju längre skärare, desto mer användbar kommer det kommer definitivt vara, så skaffa en som är minst minimum 14 tum. De dessutom kommer in användbart för prata rakt och även dela en täckt.

Paring Kniv

En reducerande kökskniv är inte strikt viktigt eftersom det finns är faktiskt verkligen ingen plikt det kan göra som din santoku kan inte. Men för extremt fin skalning eller för minskning väldigt små kilar av citrus peel för tropiska drycker, en paring kniv kommer komma in användbart, och de är billiga tillräckligt för att ange "varför inte" typ. Det finns är trasig och bågade versioner av detta, samt olika tips.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Benefits Of Purchasing A Lol Smurf Account

What To Think About When Selecting Household As Well As Home Kitchen Items On The Web?

5 Crucial Steady Rests For Improved Turning Accuracy